Uppstart

Efter ett mycket stort intag av inspiration känner jag nu att jag själv vill dra igång igen. Jag känner även att jag äntligen har lite tid för att skriva och vid just denna tiden på året så är det ju så mycket som man KAN skriva om! (dock blir första inlägget inte alls långt, för mycket prestationsångest)

Emil och jag flyttade upp till Ö-vik sista helgen i maj och först nu känner jag mig som hemma här. De sista sakerna börjar komma tillrätta (finns såklart alltid saker som man ”behöver”, hur klar man än är) och nu har ju även julmyset kommit på plats.

Andra advent har snart passerat och i har tagit det så lugnt idag att vi inte ens tänt adventsljuset, men det får väll bli i av i veckan!

Delar med mig av en passande låt jag spelade in i all hast idag.

All I want for christmas – Cover