Finbesök

Ikväll har svärföräldrarna varit på besök och lagat middag, åt oss. Jag vet inte om de erbjöd sig på grund av mina fina kunskaper i köket, men det tackar man ju inte nej till!

thumb_IMG_9514_1024

Har varit sjuk hela veckan så nu ska det bli skönt med helg! Även mina föräldrar kommer upp i morgon och det ser jag verkligen fram emot. Det är så sällan vi ses nu sedan vi flyttade till Övik. De kommer i tid till frukosten så jag har precis griljerat en julskinka, vi får väll se om den går att äta, jag har ju misslyckats med lättare!

thumb_IMG_9591_1024

thumb_IMG_9523_1024

I morgon möter vi Malmö igen, både mina och Emils föräldrar ska äta under matchen så det blir jag och min bror Filip i loungen med de andra tjejerna, ska bli skönt att komma ut lite efter att ha suttit inne och snorat sen i onsdags. Nu ska vi mysa resten av kvällen och kanske titta lite på Bones.

Ha en fin kväll!