Familj

Vi har haft en underbar helg med god mat, pyssel och mys! Familjen kom strax efter att Emil hade gått på hallen i lördags, då blev det gröt och nygrillad skinka, som jag till min stora förvåning hade lyckats väldigt bra med! Under dagen väntade julshopping och senare på kvällen match. Den säger jag inte mer om än att jag är glad att killarna har matchledigt till efter jul!

thumb_IMG_9538_1024

Efter matchen gottade vi oss lite med kräftor samt ost och kex!

thumb_IMG_9560_1024

Idag har vi bara tagit det lugnt, vi åt lunch tillsammans innan föräldrarna åkte hem. Efter det har Emil och jag framförallt tittat på serier men även pysslat en hel del. Det är något vi inte gjort tidigare men det är mysigt att ta sig tiden att göra något tillsammans som inte kräver så mycket planering! Vi lyckades med några fina strumssnögubbar som kanske resulterar  i en julklapp eller två!

thumb_IMG_9627_1024Nu ska vi snart sova för i morgon åker jag till Sundsvall för att jobba lite!

Hoppas alla haft en trevlig helg, god natt!