God jul och god fortsättning

Nu är vi tillbaka i Örnsköldsvik, eller åtminstone jag. Emil åkte till Växjö igår och kommer inte hem förens tidigt på tisdag. Missarna och jag har hittills satt ihop alla julklappar, städat upp röran som blev efter alla lådor, tränat och bara myst.

thumb_IMG_7396_1024

thumb_IMG_9675_1024

Sara och Hanna kom till mig igår och vi åt kinamat och kollade på matchen, som dom äntligen vann (!), i straffar men det gör ingenting! Hade tänkt experimentera lite med allt möjligt idag, hårfärg, inspelning och nya ljudsystemet, men än så länge jag har bara tittat färdigt på How I Met Your Mother, med det alternativa slutet (viktigt!). Det är helt klart världens bästa serie! Har även tränat och mer hinner jag nog inte idag är ganska slut, och det där med håret får jag nog ta hos en frisör, vågar inte själv!

thumb_IMG_7644_1024

thumb_IMG_9329_1024

Nu ska jag mysa lite mer med kissarna innan jag går och lägger mig i en tom säng. God natt.