Busy times

Jobb, skola och sjukdom. Nu har det varit lite mycket ett tag, det började väll för 3 veckor sedan, med förkylning, och den håller i sig stadigt om inte ännu värre för bara någon dag sedan. Sedan jobbet, där kan jag säga att det är lite mycket just nu, lite mer än vad som är tänkt skulle jag kunna säga. Till sist skolan, där har inte stressen börjat riktigt men det har varit en hel del i att ta reda på hur jag ska gå tillväga för alla distanskurser, vad jag ska läsa, hur jag börjar och vilka forum jag ska hålla till i, förhoppningsvis löser det sig. Känner lite ångest eftersom jag skulle vilja spela in musik och ta han om mig själv lite. Blir inte mycket sånt på helgerna heller, speciellt inte eftersom jag knappt har någon röst och är så matt att jag mest håller mig i soffan. Har varit i Sundsvall hela veckan och kommer förmodligen att vara där hela veckan som kommer också, inte så roligt men förhoppningsvis lättar det upp snart.

Idag firar vi min älskling som fyller 22 år. Vi har inte hunnit fira i veckan eftersom jag varit borta och han haft matcher i helgen. Trodde att han skulle vara ledig idag men det visade sig vara någon familjeaktivitet på hallen, men det var väll okej, mer tid till mig att förbereda middagen, gjorde pannacotta för första gången och det blev till min stora förvåning jättebra! slänger in några bilder på vad jag åstadkom.

IMG_0221

Toast med skagenröra…

IMG_0224

vitlökskyckling med ugnsbakad potatis och mangosås…

IMG_0230

och det första jag lyckats med i köket, pannacotta!

Nu ska vi snart sova, Sundsvall väntar klockan 8 i morgon… God natt på er!