Vad är hem?

Nu har det gått ett tag. Från Örnsköldsvik till Skellefteå och vidare till Växjö. Efter ett tragiskt slut i Övik sålde vi lägenheten och flyttade ännu längre norr ut. Här uppe i Skellefteå bodde vi till december då säsongen åter igen fick ett abrupt slut. Emil har varit i Växjö sedan dess och hans statistik och hans spel har aldrig varit bättre. Ska vi dra en slutsats från händelsen så kan det inte ha blivit bättre. Jag är kvar här i Skellefteå för att gå klart min musikutbildning på Solviks folkhögskola. Visst gör detta att dagarna har sinna upp och ner, vissa dagar är bra och vissa är dåliga men på torsdag är det sportlov så då får jag vara med Emil i 11 dagar, i Växjö då. Det ska bli spännande att se en hemmamatch live för första gången.

Men livet är ju lite som det är nu, rätt spontant och stökigt. Men det fungerar! Vi har köpt lägenhet i Sundsvall som vi kommer att få tillträde till i slutet av maj. Vi längtar så otroligt mycket efter att äntligen få ett hem som vi inte behöver flytta ut ur så fort vi byter lag. Någonstans där vi alltid kan känna oss hemma.

 

Vi har suttit många timmar med tillval och förbättringar för att allt ska blir precis som vi vill ha det. Det ska bli riktigt roligt att få se resultatet under besiktningen om några veckor!

Nu ska jag måla naglarna lite och sedan sova. Har varit förkyld länge och det tar på kroppen, men förhoppningsvis kan jag träna redan i övermorgon igen!