Spelning i en bar

En lång men mycket rolig dag har passerat! Idag spelade vi på Skellefteå Kraft arena, under matchen mellan  Skellefteå och Färjestad, och trotts förkylningen så gick det väldigt bra. Jag ska dela med mig av några videor. Man kan också gå in min kanal på Youtube.

För att börja från början så sov jag inte alls så bra inatt, förmodligen för att jag sov på dagen igår då jag kom hem med huvudvärk. Jag är tydligen inte tillräckligt sjuk för att kunna sova på dagen men ändå vara trött till natten. Trotts detta kände jag mig pig idag. Jag började med att åka till skolan för att repa och ha teori. Sedan packa vi instrument mm. och på eftermiddagen begav vi oss in till stan och till ”ladan” som Skellefteborna kallar det.

Spelningen gick som sagt bra men vi hann inte titta på mycket på matchen, det blir ju ändå ganska mycket hockey med bara Emils matcher också så jag nöjer mig med dem.

IMG_7421

IMG_7424

IMG_7436

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vaknar jag inte förens i morgon när klockan ringer! God natt!