Hej våren

Då var jag äntligen nere i Växjö, snöfritt och underbart. Nu regnar det dock men hellre det än 2 m snö. Hade jag fått bestämma så hade jag hellre haft snöfritt för jämnan. Under jullov, sportlov och påsklov hade jag velat åkt till fjällen och där hade det gärna fått varit 10 m om så vill!

Flög ner igår vid 16:10 och var framme strax innan sju, snabbt och smidigt. Emil hämtade mig på flygplatsen och sen blev det sushi och hyrfilm. En perfekt kväll helt enkelt.

Det känns lite speciellt att bo med någon igen efter så lång tid men som jag har längtat efter det. Emil har i och för sig varit borta nästan hela dagen men det spelar inte så stor roll. Har sysselsatt mig lagom bra,  50 min crosstraining på ett av gymmen här i Växjö och på hemvägen blev det lite shopping. Bara lite, bodyshop hade ju 20%…

Vi avlutade dagen med en vinst. Växjö-Örebro 7-4, känns helt okej, vi är ju i lite av en svacka men det var skönt att vinna!

IMG_7492

Min älskade lillebror fyller år idag och det tåls icke att glömma, tycker också att det kräver en fin bild, kanske en av dom finaste. Med det säger jag också tack för idag!

100-0088_IMG