Idag ska jag cykla

God morgon, eller snarare god dag. Emil drog iväg strax innan 10, bortamatch i Örebro står på schemat idag så jag får underhålla mig själv, igen. Men det ska nog inte vara några problem. Jag tänkte går ner och träna och samtidigt hämta Emils cykel som han parkerat någonstans i stan. Sedan får vi se hur dagen blir, jag ska kanske se matchen tillsammans med några av tjejerna jag träffade på gårdagens match. Uppdatering kommer senare!

Idag vill jag också dela denna länk och uppmana till att skriva under för djurens rätt.

http://www.djurensratt.se/blixtaktion/stopthetrucks#!/

sheep_1

Djurens Rätt driver en kampanj som lyfter djurtransporterna inom EU och uppmanar branschen och den svenska regeringen att agera. Det krävs en revision av EU:s lagstiftning för djurtransporter, krafttag mot den höga dödligheten under transport och ett stopp för exporten av levande djur.

Ha en bra lördag!