Evig väntan

En bra dag har passerat. Tog mig tillslut ner till stan för att träna och leta reda på Emils cykel. På hemvägen tog jag och uppgraderade mitt sortiment av ansiktsprodukter lite. Har under flera flera år använt mig av Cliniques serie av ansiktsvård men börjar sakta men säkert övergå till Rosenserien och Chokladserien, just för att dessa produkter är ekologiska. Har använt en del ända sedan i julas men idag tog min rengöring slut så då bytte jag även den (samt la till några andra små saker jag inte provat tidigare). Känner att huden är mycket friskare och mjukare, kan ju såklart vara inbillning men att produkterna är ekologiska har ju ändå sin fördel. Jag är i vilket fall som helst väldigt nöjd!

IMG_2399

Tog en taxi ner till stan och såg matchen med tjejerna. Inte den bästa matchen åter igen men Emil hade väl ändå sina stunder och gjorde tillslut två mål. Vi är lagom nöjda!

img_7512

Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem, vilket kan ta någon timme till så vi får väl se om jag hinner somna i soffan eller om jag sitter här när han kommer! Längtar i alla fall tills i morgon, Emil har en ledig dag och kanske att vi hittar på något med några i laget eller så blir det mys framför tv:n.

Nu ska jag vänta vidare, god natt!