Seriesegrare

Dagen har varit väldigt bra, men den har gått fort! Jag började med att träna, kände mig starkare idag och var borta ganska länge. När jag kom tillbaka var Emil redan hemma, det kändes som att jag bara hann duscha så var det dags för Emil att äta och åka igen, och för mig att göra mig klar till matchen. Åkte tillsammans med tjejerna vi var och åt tacos med i söndags, jättetrevligt.

img_7535.jpg

Trotts att vi förlorade mot lindköping med 4-2 så vann vi ändå serien 2016/2017 idag!!!!!! Vi hade behövt ett poäng till om inte Frölunda hade förlorat mot Skellefteå, vilket dom gjorde. Kanske första gången sedan vi lämnade som jag kan tycka att det var helt okej att dom fick en vinst. Men hur roligt som helst och Emil är så bra, det säger säkert alla tjejer om sina killar men han har nu 22 poäng på de senaste 25 matcherna, svårslaget!

Växjö spelade väldigt bra men hade många utvisningar mot sig (domarna emot sig…) men det känns ändå positivt inför slutspelet, att dom inte är i en så stor svacka som man tänkt.

En match kvar på torsdag och det kommer bli roligt att se, nu när dom inte behöver vinna kan dom kanske spela lite för att ha roligt!

Nu har vi myst lite och ska sova om en stund! Tack för en bra dag.