J.Lindberg så som Choklad

En väldigt bra dag i Växjö. Solen lyste när vi vaknade i morse, Emil drog iväg på träning och jag tog det lite lugnt hemma, åt frukost och tittade runt på lite inspiration till lägenheten. Jo det kan jag säga att jag kan hålla på med hur länge som helst! Skriver nog ett litet eget inlägg om just det, för det kan blir så attans långt!

IMG_2420

Efter frukosten så promenerade jag till hallen för att besöka Växjökliniken som praktiskt nog ligger i arenan. Köpte mig några produkter från Chokladserien, pealing och ansiktsmask och jag har nu provat båda och är lika nöjd som med rosenserien!

img_2425.jpg

När Emil var klar kunde jag utan svårigheter övertala honom om att vi skulle ta en promenad tillbaka till stan (blev lagom förvånad då han sällan går mer än han behöver), utan solen hade det nog varit svårare! Vi (jag) shoppade lite och det blev bland annat ett par nya byxor från J.Lindberg, från affären Cenoni och Donna. Mycket fina men jag hoppas de ser bättre ut i verkligheten!

IMG_7548

Emil och jag promenerade hem och har sedan bara umgåtts och sett film, samt ätit mat, det blev kycklingsallad på beställning. Vi är verkligen dåliga på att laga mat, men förmodligen ännu sämre på att ens ta ta i att laga något. Men det blir alltid bättre när vi bor ihop på riktigt.

Nu ska vi strax sova för i morgon är det hockey och sista matchen i serien och Emil kan ta några riktigt viktiga poäng, på återseende!