INREDNING INREDNING INREDNING

Jag tänker mig en väldigt minimalistiskt inredning som ska gå i framförallt i glas och silver med detaljer så som textiler och tavlor i pastell. Jag ändrar mig såklart från dag till dag men jag har nog fått en ganska stabil uppfattning om hur jag vill att det ska se ut.

Det jag kan säga i allt detta letande efter de rätta inredningsdetaljerna är att det finns så otroligt mycket fint och att det tar tid! Ena dagen hittar jag en fin matta som jag tänker att vi ska ha och andra dagen hittar jag en finare, jag undrar ju om jag någonsin kommer att komma fram till något slutgiltigt, har jag tur så styr Emil upp i det sista!

Har samlat några av de saker nedan som jag nästan (i dagsläget i alla fall) är säker på kommer att finnas i vår lägenhet. Vi kommer till största delen att utgå från det som vi kommer att behålla och ta med oss till den nya lägenheten. Både matbord och soffbord från Mio har vi sedan innan så det blir två av de störöre riktmärkena. Vad gäller golv så har vi beställt vit ek (nouveau snow från Kährs). Taklisterna är någonting vi kommer att sätta dit i efterhand.

Presentation1 kopia

Vart några av sakerna kommer från:
Vas – Nordecor, drinkvagn – Lammhults, Shaggy matta – Layered, tavlor – Desenio, soffa – Bolia, glasbord – Mio, spegelkub – Hilke indesign, silkesmatta – Bargi, ljusstake – Svensktenn, vitrinskåp – IKEA, bokställ – Newport, karta(tavla) – Madde Design

Både jag och Emil vill skapa ett hem som är  välkomnande, där man kan samlas för att umgås med många sittmöjligheter och ytor. Om lägenheten ser ut som vi tänkt oss när vi får den så tror jag inte att det kommer att vara några problem, vi har rätt lika smak (bara han får vara med och bestämma soffa och tv så är han väll i stort sätt nöjd) nä inte riktigt så, men vi går bra ihop när det kommer till att inreda vårt hem!