Soffproblem

Idag har vi legat väldigt länge och dragit oss i sängen, ett av samtalsämnena (eller det ämnet som tog över helt efter att jag börjar fundera på det) var soffan till vår nya lägenhet. Jag har tänkt ett tag att vi ska ha en hörnsoffa med 6-7 sittplatser, men efter att i båda kollat på ritningen till lägenheten och satt oss lite djupare in i hur det kommer att bli så såg vi båda två att det inte kommer att fungera mot vår franska balkong.  Då kom paniken krypande, det finna verkligen ingen soffa som jag gillar, jag har nog gått igenom varenda soffdesign, kollat överallt.

Min perfekta soffa är slät utan kuddar och med en lite anourlunda form, ingen vanlig tråksoffa närmare bestämt, men den ska ändå vara komfortabel.

Och så plötsligt dyker den upp, Seymour designad av Minotti. Vilken fantastiskt soffa! Nu är bara problemet att det finns väldigt få återförsäljare i Sverige, snarare två, har kontaktat dem så får vi se sen. Kan inte hitta något pris på soffan, men jag måste bara ha den. Emil älskar den också så nu ber vi till soffgudarna att dom har den och att den är lika perfekt som vi hoppas, och att vi kan få köpa den såklart!


Rätt färg, rätt form, rätt allting!