Soffdag

Idag har vi legat i soffan i princip hela dagen, jag tog en promenad i solen en timme men annars har vi bara slöat.

Vi hade båda en väldigt rolig kväll igår. Vi åkte in till stan vid fyra ungefär och åt sushi tillsammans. Halv fem slöt Emil upp med sina lagkamrater och jag gick och satt mig på restaurangen Cava och tog mig ett glas medan jag väntade på att en av tjejerna i laget skulle sluta. Vi tog ett glas tillsammans på hennes jobb innan vi gick hem till henne. Vid halv sju var vi tillbaka på Cava och åt tillsammans med 11 andra tjejer i laget. Det var mycket trevligt och väldigt gott!

IMG_7616

IMG_7625

Vi fortsatte festen hemma innan vi mötte upp killarna på stans nattklubb. Det var längesedan jag och Emil var ut tillsammans så det var superroligt. Vi åkte hem ganska tidigt och var kanske hemma vid två.

Det viktigaste efter en kväll ute är den obligatoriska nattduschen. Finns inget skönare än att få skölja av dig och känna att man lägger sig ren och fräsch. Samma gäller dock inte Emil, men det är ju ingen skräll.

Nu ska vi äta, onlinemat för andra gången idag, väldigt improduktivt av oss. Cesarsallad med räkor och pizza för Emil. Det kanske blir en film också. trevlig helg!