Cykeltur

Två slappdagar på raken, men det gör mig absolut ingenting om jag får ha dem med Emil.

Det blev en sen frukost och sedan stationerade vi oss i soffan för lite allt möjligt. Eftersom solen lyste hela dagen kände vi båda att vi inte kunde sitta framför tv:n från morgon till kväll så på eftermiddagen tog vi cykeln ner till stan. Vi åkte till ett ställe som killarna varit på på fredagkvällen och spelade shuffleboard. Det är som curling men banan är liten och stenarna får plats i handflatan. Vi hade väldigt roligt!

Vi cyklade förbi ICA på hemvägen och köpte mat så att Emil skulle kunna laga pasta med köttfärssås. Till min förvåning blev det faktiskt himla gott! Men det visade sig dock att han hade använt Dolmios pastasås, innehållande socket, hans svar var: ja men den är ju ekologisk i alla fall. Men det var ju inte mycket att göra med det efteråt, njuta och vara glad bara! Han gjorde det bra i alla fall.

Vi tittade på lite mer film efter maten och sedan la vi oss och har nu legat uppe länge och pratade, kanske lite för länge.

Den här bilden kan inte bli mer trött men den är nog den bästa på hela helgen, detta är vi.

img_7637-1.jpg