Hemfärd eller bortfärd

Då sitter jag på planet efter den bästa veckan vi haft, eller snarare de här 12 dagarna. Varje dag tillsammans blir den bästa dagen någonsin men under den här veckan har vi bara haft så roligt. Jag har ingen större lust att åka till Skellefteå nu men jag måste och jag gör det för min egen skull för musikens skull.

Köpte på mig en hel del tidningar innan vi lyfte från Arlanda, inredningstidningar såklart eftersom det är de enda jag kan tänka på just nu.

img_7665-e1489527962835.jpg

 

Idag har jag bara städat ihop i lägenheten och packat. Vi hann umgås ganska länge idag också eftersom planet inte gick förens 19:30. Vi åt tillsammans och sedan cyklade vi ner på stan och lånade en av hockeygrabbarnas bil för att Emil skulle kunna skjutsa mig till Ronneby flygplats.

Landar ungefär om en timme, hoppas för allt i världen att det är snöfritt, men det vet jag ju att det inte kommer vara. Men det kan ju få vara varmt i alla fall, och en hel del mindre snö än när jag lämnade. Då plogvallarna på flygplatsen var 4 meter höga.

IMG_7694

Ska läsa lite och inspireras lite i mina tidningar nu, ha en bra kväll!