Soffproblem 2.0

Som jag blev lycklig, för en stund. Fick i söndags morse svar från en av de två återförsäljarna jag kontaktat. De skrev att de hade soffan från Minotti och att den just nu var på halva priset, 52kkr. Helt otroligt, jag har inte blivit gladare! Fortfarande (enligt Emil) en väldigt mycket för en soffa, och det är det väll också. Men är det halva priset på en soffa som kostar 104 500 kr så köper man den tänker jag, jag skulle ha den! Bad dem skicka bilder eller länk eftersom de hänvisade till hemsidan, och sådär var glädjen över. Bilden de skickade var på en helt annan soffa men från samma tillverkare. Så nu väntar jag till en början på svar från den andra återförsäljaren, så får vi se vad som händer.

Tänker också att jag måste tänka om lite när det kommer till soffval. Vi ska köpa en hel del saker, eller vi ska köpa nästan precis allt nytt och det kommer att bli mycket pengar. Så förhoppningsvis hittar jag en fin soffa som ändå duger så länge, så kanske vi efter några månader kan byta upp oss.

Jag har hittat fina fåtöljer från Minotti också, så jag tänker att det kanske får bli en start, om de finns såklart, i rätt färger och rätt form.

Skärmavbild 2017-03-14 kl. 23.16.40

Armchair Leslie, en så fin fåtölj med skinn på baksidan ryggstödet och valfri klädsel på ryggstöd och sittdyna. Lika perfekta som soffan. Nu ska jag drömma vidare så hörs vi igen!