Musik från morgon till kväll

Idag har vi haft friluftsdag och jag valde slalom. Jag valde också att stanna idag för att bara göra musik, och det har jag gjort! Fortsatte arbeta på en låt som jag höll på med dagarna innan jag åkte ner till Växjö. Jag kan faktiskt säga att det första låten som jag är någorlunda nöjd med, som jag alltså kan spela upp utan att bara må dåligt. Så det känns bra! Också får  vi se vad vår lärare säger på musikproduktionen i morgon.

Nu har jag precis ätit middag, fisksoppa och leverpastejsmacka, ibland överträffar jag mig själva!

img_7707.jpg

Ingredienser

 • 1⁄2st purjolök
 • 1 1⁄2st gul lök
 • 3 klyftor vitlök
 • 1 pkt saffran
 • 2 tsk timjan
 • 2 tsk basilika
 • 2 st fiskbuljongtärningar
 • 1 l vatten
 • 400 g torskfilé
 • salt
 • peppar

Nu blir det träning och sedan ska jag börja fila lite på en ny låt! Trevlig kväll!