Sol, sång och sport

Har precis slagit mig ner i soffan efter en rolig och aktivitetsfylld dag! Vaknade med solen i ögonen, helt underbart, plusgrader och inte ett moln på himlen. Åt en bra frukost och åkte sedan (nästan i tid) till skolan, var dock ändå först där.

En typisk torsdag ser ut som följande: första timmen har vi musikproduktion, vi skriver en låt ungefär varannan veckan som vi får jobba med och utveckla. Jag spelade upp min låt idag som jag höll på med igår, fick väldigt bra tipps och ska jobba vidare med produktionen lite till. Efter musikproduktionen sjunger hälften av oss på något som kallas performance (vi sjunger varannan vecka). Det handlar då inte om sången utan om uppträdandet, vi ger varandra feedback, vad vi tycker är bra och vad man kan förändra. Efter detta är det lunch och sedan har halva klassen ensemble och halva klassen sånglektion. Jag är i gruppen som har ensemble och det kommer jag nu vara fram tills vi slutar i juni. Just nu jobbar vi med låtar som musikproducenterna har skrivit till oss, riktigt roligt. Dessa låtar ska vi spela in under nästa vecka, sedan har vi även ett musikcafé där vi kommer framföra dessa.

Efter skolan åkte jag och tränade, en timme crosstraining och 30 min styrka samt stretch. Såhär efteråt är det ju alltid så skönt! Har precis ätit fisksoppa, blev rätt mycket igår så det är nog inte sista dagen jag äter det.

Nu ska jag skriva lite på en eller snarare två nya låtar. Jag håller på med en egen, sedan har jag och Emil börjat skriva på en låt tillsammans. Jag tänkte att han skulle få prova på lite vad jag håller på med på dagarna och det tycker jag inte är mer än rätt med tanke på hur mycket jag involveras i hans hockey. Vi får se hur den blir, har höga förväntningar. Ha en trevlig kväll!