Lägenhetssyn

Nu är det äntligen dags! På fredag nu till veckan ska vi äntligen få se vår lägenhet efter att (nästan) allt kommit på plats. Jag åker ner till Sundsvall på torsdag efter skolan och på fredag morgon sker besiktningen. Vi kommer att gå igenom tillvalen och se till att allt sitter på plats.

Jag har varit i lägenheten en gång tidigare då Skanska hade stamvisning i augusti. Emil har dock  inte sett den ännu, bara på bilder och kommer inte att få se den denna gången heller, på grund av hockeyn. Så han får vänta tills vi får nycklarna.

När jag var där senast var väggarna cementklädda och badrummen inslagna i presenning så det ska bli så sjukt spännande att få se allting på plats. Men samtidigt är jag så himla nervös för att det inte ser ut som vi föreställt oss. Det är ju så himla svårt att sitta med bilder, handtag och klinkers i handen och föreställa sig hur det kommer att se ut på plats. Men hur som helst så kommer vi ha en helt fantastisk lägenhet och vi kan ju ändra vad vi vill, när vi vill, ifall vi inte skulle vara helt nöjda.

Här är lite bilder från när jag var ner på stamvisningen i höstas.

IMG_0782

IMG_0790

IMG_0797

IMG_0800

IMG_0803