Matchhjälte

Nog får man skryta lite, inte så ofta men lite ibland. Idag gjorde Emil två poäng på och avgjorde matchen i fjärde perioden. Satt i bilen påväg till skolan och hade pappa på högtalartelefon när fjärde startade så att jag kunde lyssna samtidigt. En kompis i producentklassen hörde av sig och ville spela in lite sång så jag åkte innan matchen hade slutat. Det var nästan så att jag var tvungen att stanna när Emil satte det avgörande skottet. Inte har jag varit så intresserad av att titta och följa sport förut, och inte är jag speciellt intresserad nu heller men när det gäller hockey och speciellt de matcher då Emil spelar så är det inte mycket annat som får komma i vägen!

Skärmavbild 2017-03-20 kl. 23.06.20

En otroligt skön vinst och jag kunde inte vara stoltare. Även inspelningen gick super så dagen har varit så perfekt som den kan bli här uppe. Tack för idag.