Vänner

Igår vad jag på skolan nästan hela dagen, från efter lunch i alla fall. Skrev lite på mina låtar och från klockan fyra började vi repa, det tog ganska lång tid och vi var kanske klara strax innan åtta. Stannade kvar på skolan efter det, ganska länge också! Det är roligt att umgås med alla och jag trivs väldigt bra med klassen och övriga i skolan. Hade en jättetrevlig kväll.

Idag tänkte jag att jag skulle ta sovmorgon men vaknade såklart av mig själv runt sju. Tvingade mig själv att somna om lite till, men det var rätt svårt. Klev tillsist upp vid nio och satt mig på balkongen en stund, eftersom det är strålande sol idag! Har nu ätit frukost och ska börja lägga musik till Emils och min låt. Mycket spännande.

IMG_7896

Emil är just nu påväg, tillsammans med sina lagkamrater, till Malmö för kvartsfinalens andra match. Nervöst, igen. Men dom verkar peppade och har tagit nya tag inför idag så jag har stora förhoppningar. Trevlig söndag!