Hemma är bäst

Igår hann jag inte blogga (även fast jag hade ”sovmorgon” fram till 12:10.) eftersom jag åkte raka vägen från skolan till Ånge. Gjorde ett tappert försök i sängen vid halv två, men datorn fick slut på batteri och det fick ögonen också…

Började morgonen med att irra runt i några timmar, åt frukost, packade lite, pratade med min bästa vän Cattis, packade lite, tittade på serier, packade lite. När klockan började närma sig avfärd hade jag inte packat klart och jag hade bråttom. Det var bara att inse att jag skulle vara tvungen att åka hem och packa färdigt och hämta mina saker efter skolan. Vi spelade in hela eftermiddagen och kvällen och jobbade i pauserna med en låt till musikproduktionslektionen. Åkte så fort jag kunde när jag var klar så att jag inte skulle behöva komma fram allt för sent (tidigt). Hem, packa och slänga sopor och strax innan sju var jag iväg. Hann åka 5 minuter innan jag kom på att jag glömt alla papper till lägenheten, men det var ingen mening att vända då. Stannade i Umeå för att äta på Ålidhem sushi bar, det har blivit en rutin nu varje gång jag tar bilen ner. Den sushin är för övrigt bland den godaste sushin jag ätit.

Resan gick väldigt bra och jag var hemma ungefär vid ett. Kunde inte blivit bättre välkomnad för precis innanför dörren satt mina älskade älskade katter och väntade mig. Som jag har saknat dem, HUR MYCKET SOM HELST! Emil ringde på facetime sekunderna efter att jag klivit innanför dörren och bad om att få prata med dem direkt. Fick sällskap en stund medan jag packade upp och gjorde mig klar, sen var det lekdags.