Att vakna på bästa sätt

Klockan fem i morse vaknar jag med en katt på bröstet. Jag förstod att han skulle sluta sura ganska snabbt, han kom faktiskt redan igår kväll. Så fort jag hade lagt ner datorn hoppade han upp och la sig på min mage.

Men i morse då, från klockan fem till halv sex höll han på, överallt skulle han ligga och om jag inte kliade honom samtidigt så började han killa mig med morrhåren i ansiktet. Kliar man honom inte då så börjar han att bita mig, lite lätt bara. I längden är det jobbigt men jag har inte hjärta att knuffa bort honom nu när jag så sällan får vara med honom.

Diesel har sedan vi flyttade första gången inte varit så mysig av sig. Men kom faktiskt också upp i sängen i morse, vid sju-åtta någon gång. Men han lägger sig en bit bort, så man får sträcka sig om man vill gosa med honom också. Men ack så mysig har har blivit!

Nu ska jag äta upp gröten och sedan ska jag ut och springa! Ha en bra dag!