Farmors dag

Idag har jag varit med farmor hela dagen och jag är fortfarande kvar hos henne nu. Vi ska strax laga middag tillsammans och sedan kommer mamma och pappa över och äter med oss.

 

IMG_0173

IMG_0170

Vi har umgåtts, gått ut med hundarna och sedan har vi även pysslat lite. Den här gången gjorde vi keramik. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det vackra jag skapat med det spelar inte så stor roll, bara att få vara här med farmor och göra saker som vi gjort under vår uppväxt är guld värt. Allt är precis som det ska vara när man kommer hit. Jag hoppas att jag kan spendera mer tid hos henne i sommar då vi är lediga från hockeyn.

IMG_0179

IMG_0175

Just nu spelar Växjö mot Malmö, men jag kan inte kolla, jag klarar inte av det. Jag kommer att kolla sen, men inte förens jag vet resultatet. Kanske att jag smygkikar lite då och då men det kommer absolut bli utan ljud!

Nu ska vi vi laga middag och mysa. Ha en trevlig fredagkväll!