Söndag

Vaknade av ett sms från folktandvården i Sundsvall. Fick ett brev för någon vecka sedan och glömde såklart att boka av (eller planera in det i kalendern). Det är ju dock tur att jag är hemma just nu, planerade om lite och stannar en kväll till för att kunna ta den tiden jag fick i morgon.

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa hela dagen, myst och pysslat på lite. Skönt att bara få vara ibland varandra. Har myst mycket med min katt Flisan också. Jag fick henne när jag började 6:års och hon är nu 17 år. För några veckor sedan tog mamma med henne till veterinären för att hon druckit så ofantligt mycket vatten på senaste tiden. Det visade sig att hon hade en långt gången njursjukdom. De kommer att ha kvar henne så länge hon inte har ont eller visar några andra symptom. Men det är tråkigt, hon har varit med så länge så jag tar varje sekund jag får med henne.

IMG_2977

IMG_2971

Lagade och åt middag hemma och åkte sedan tillbaka till Ånge.

Nu ligger jag i sängen med Whisky och ska snart sova. Ska krama honom extra mycket ikväll eftersom det blir några veckor tills vi ses igen. Hoppas ni haft en bra helg, god natt!