Ibland är livet är orättvist…

…men livet går vidare. Den sjätte matchen slutade 2-1 och Växjös säsong är slut. Men den har varit en resa som vi aldrig kommer glömma. Jag är så otroligt stolt över Emil och det lyft han gjort och den spelaren han har utvecklats till. Nu går resan vidare och vi får se vad som väntar Emil framöver våren och vi får se vart vi befinner oss nästa säsong.

Båda lagen kämpade på otroligt bra men i sånna här tighta matcher så kommer det till de där få ögonblicken, ett enda läge också blir det mål. Malmö var starkare och den här gången vann dom fler matcher än vi.

Emil är såklart jättebesviken, såsom hans lagkamrater och tränare. Det är alltid tufft med sånna här situationer och det kommer alltid att vara det. Men som sagt, livet går vidare och jag är säker på att vi kommer vara i samma sitts mer än en gång till under Emils karriär och det är de delar man får stå ut med när man väljer hockeylivet. Det är situationer man kommer att stöta på då och då, men förhoppningsvis är glädjen att spela och vinsterna mer än bara övervägande.

Han är mitt allt och han är min bästa vän, han gör mig stolt varje dag.

Skärmavbild 2017-03-25 kl. 16.31.07 2.jpg