Upp i det blå

Har rest halva dagen. Besöket hos tandläkaren gick jättebra, fina tänder och återbesök om två år. Åkte direkt vidare mot Skellefteå, lite tråkigt på det fina vädret dock, att bara sitta i bilen hela dagen. Stannade till vid högakustenbron och åt en apelsin, fick passa på att titta lite på utsikten och lyssna lite på fåglarna i solen.

IMG_3014

Stannade även till i Umeå en sväng och köpte Sushi, igen. Blev inte mycket mat under dagen eftersom kylskåpet var tomt när jag kom fram (såklart), så sushin satt perfekt.

IMG_8269

När jag kom fram mötte jag en av tjejerna från Växjö över en fika och en shoppingtur på stan. Hon kommer ursprungligen från Skellefteå och var och hälsade på. Hur trevligt som helst och det är alltid skönt att få prata lite hockey med någon som sitter i samma situation, den nervösa situationen.

Det blev lite nya kläder och ett par skor (som jag egentligen inte skulle ha) men behövde lugna nerverna lite.

IMG_3154.jpg

Matchen börjar om ungefär en timme och jag ska försöka packa upp lite innan dess. Godkväll.