Dålig dag

Idag ler jag, på min dåliga dag.

IMG_3081.jpg

I morse var verkligen ingenting rätt. Kläder, hudvård, hår, väder (för varmt, för kallt), ingenting var bra, allt gick fel. Var väldigt nära på att bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Men efter mycket om och men så tog jag mig iväg.

Dagen var solig och kort, ganska skönt när allt är sämst, att få det som tar emot överstökat och att D-vitaminen kommer gratis. Åkte hem tidigt och har nästan inte gjort någonting alls sen dess. Spelade in en kort cover lite snabbt på gitarr (”lite snabbt”, tog kanske 100 tagningar för att jag spelade fel så många gånger). Men det är väll ungefär det jag har åstadkommit idag. Här är videon.

Har bestämt att jag ska åka till Växjö i morgon. Det blev en riktig kortvisit i Skellefteå men Emil åker iväg med landslaget redan på lördag och sen kan han vara borta allt från dagar till i slutet av maj, så jag vill vara med honom nu när jag kan. Har inte bestämt när jag ska åka än men så fort jag kan efter lunch i alla fall.

Måste packa ikväll ifall att det blir tight mellan skolan och flyget. Ska försöka packa så lite jag kan nu men det brukar ju sluta med att jag får byta resväska till den större… Ska sätta lite fart nu innan det blir allt för sent. Sov gott!