Söderut till värmen?

Då sitter jag på tåget. Har ungefär en timme kvar av resan till Alvesta där Emil plockar upp mig. Dagen har gått fort men den har nu helt plötligt stannat av. Inga hörlurar ingen tidning, dåligt internet. Det känns som en evighet innan jag är framme!

Packade färdigt i morse och åkte till skolan till 9, sjöng till strax efter lunchtid och sedan åkte jag hem igen. Eftersom jag valde det sena flyget så hann jag vara hemma en sväng mellan skoan och flyget. Han alltså ångra mig och bestämma mig för nya kläder att ha med mig ungefär 10 extra gånger. Emil berättade att det är lagträff i morgonkväll vilket betyder att jag inte bara kan ha med mig träningskläder och gympadojor. Det brukar jag dock vanligtvis inte klä mig i men ni förstår tanken, var helt enkelt tvungen att byta upp mig lite extra.

Om jag tänker efter så har jag inte en aning om vad jag har med mig och förmodligen har jag ingenting som går ihop, det finns säkert någon klänning och någon kjol, ungefär. Vi får väll se vad det blir.

IMG_8324 2

IMG_8342 2

Flygningen gick bra och hade god tid på mig att ta mig till tåget i Stockholm. Jag saknar staden, det gör jag. Men något jag inte saknar är kaoset och alla självupptagna människor. Det är trevligt att le lite extra mot dem man möter eller råkar går in, tycker jag i alla fall.

Nu ska jag bara sitta här och räkna sekunderna, trevlig kväll!