Bra dag

Det blev en lugn och skön dag. Vi träffades vid SEB och gick in för att få lite förslag på lån och lägenhet. Sedan satt vi oss på Espresso house och åt lunch och pratade. Det blev några solglasögon och någon scarf efter det, sen gick vi hem. Vi tog en sväng eller snarare en extrasväng förbi Willys och handlade lite mat när vi ändå var ute.

Vädret var fantastiskt idag. Det blev så varmt på hemvägen att vi var tvungna att ta av oss jackorna. Underbart att få känna på sommarvärmen så tidigt, strålande sol och ljummen luft. Till och med vårblommorna blommar för fullt överallt i stan. Det ska inte bli roligt att åka tillbaka till Skellefteå, där det just nu snöar, för fullt.

IMG_8396 2

IMG_8400

Vi har spenderat hela kvällen i soffan, vi såg två filmer, Fantastic beasts and where to find them och Dr Strange, bra filmer båda två.

Klockan är rätt mycket nu men vi kommer nog vara vakna ett tag till eftersom vi åker från varandra i morgon. Hoppas ni haft en trevlig kväll, god natt.