Utekväll

Kvällen var jättetrevlig. Roligt att få träffa alla och få chansen att säga hej då, ifall vi inte ses igen. Man vet ju inte eftersom vi inte bestämt hur nästa säsong blir och eftersom man inte vet om någon annan kanske åker.

Det är alltid lika tråkigt och sorgligt när man skiljs åt. Jobbigast var det nog efter Modo eftersom vi var där så länge och eftersom vi gick igenom så mycket tillsammans. Men förhoppningsvis får man träffa många av alla man träffar igen. Vi är ju unga och Emils karriär har ju bara börjat så vi hinner nog med en hel del lag innan det är dags att lägga av och jag hoppas att vi har turen att få spela med de vi gillar allra mest fler gånger.

Vi startade i alla fall kvällen på en restaurang som heter PM, har aldrig varit där förut med det var ett riktigt fräscht ställe! Vi tog något glas innan vi slöt upp med de andra från laget och föreningen. Vi åt mat tillsammans och hade mycket trevligt.

IMG_8364

Runt elva gick några av oss vidare till en bar som låg i närheten, Chapter House, där hade vi ännu trevligare och strax innan ett gick Emil och jag hem. Dagen får en fyra av fem. En fyra eftersom jag inte känner så himla många och det är ju alltid lite tråkigare när man ska vara social än när man inte behöver bry sig om att vara trevlig, om man får säga så!

IMG_8376

Idag har vi tränat igen och jag ska snart gå ner till stan och möta upp Emil som kommer från hallen. Vi ska äta lunch och prova att ta oss till banken igen, kanske vårshoppa lite, vi får se!

Ikväll blir det bara soffmys och film, vi har bokat upp från klockan fyra och sedan resten av natten. Längtar hur mycket som helst, skulle kunna skippa shoppingen, nästan, för att få starta redan! Ha en bra fredag!