Snöig söndag

Vaknade vid sju halv åtta någon gång och tittade ut. Snön vräkte ner. Jag vände mig bara om och somnade om, ungefär en timme, tråkväder. Klev upp när jag vaknade andra gången och sedan dess har jag ätit frukost, tittat på Fast and furious, två filmer ungefär, är nog på den tredje nu. Jag har fixat naglarna och nu ska jag snart äta lunch. Mycket produktiv dag… än så länge. Ska gå ner och träna senare ikväll.

Blev tipsad av min bästis om detta nagelkit från depend, förvånansvärt bra. Det tar bort död hud och stärker naglar och nagelband. Så det tipsa jag vidare om!

IMG_3182

Jag vet inte hur jag frivilligt väljer att åka tillbaka hit upp gång på gång. Men skolan är snart slut och jag ska försöka ta vara på den tiden som är kvar så mycket jag kan, trotts att jag inte kommer få se gräset förens jag flyttar…

IMG_3201

Emil är just nu i Ungern, i Budapest. De åkte från Arlanda vid ungefär åtta i morse och har nyss checkat in på hotellet. Om någon timme ska de ha sin första träning och i morgon spelar de första matchen mot Ungern. Det ska bli så himla roligt, jag längtar! Jag ska be honom skicka lite bilder men det brukar inte bli så bra, jag brukar få någon halvsuddig bild på frukostbuffén och någon lite sne på hotellrummet, men vi får se!

Nu ska äta den där lunchen jag pratade om, det blir nog någon frukt och en hårdbrödmacka, som vanligt. Ha en bra söndag!