Måndag: musik och match

En lång dag har passerat, en lång men rolig dag. Började strax innan nio i morse och har hunnit med allt från kör till bruksensemble.

Var i skolan till kvart i fyra ungefär och efter det åkte jag och tränade direkt. Crosstrainer i fyrtio minuter och ett litet rumppass på en halvtimme. Jag träffade en av tjejerna ifrån laget här i Skellefteå, det var verkligen länge sedan så det var superroligt, vi bestämde att vi skulle ses senare under kvällen.

När jag hade tränat färdigt åkte jag hem och duschade. Åt lite snabbt och mötte sedan upp tjejerna för att se Ungern-Sverige. Det var en rolig första match och Sverige vann med fyra-noll och Emil fick göra ett mål, så vi är mycket nöjda.

Nu har jag precis kommit hem och ska strax sova. I morgon ska jag försöka städa lite efter att jag tränat, kanske packa upp mina resväskor (som varit ouppackade några veckor nu) och tvätta lite. Vi får se, för jag ska ju snart åka igen, på fredag åker jag hem till Ånge och blir nog borta i två veckor, det är ju påsklov! God natt hoppas ni haft en bra dag.

IMG_8453