Hårdträning

Jag är helt förstörd. Sitter i soffan och har suttit här i en halvtimme kanske, är högst osäker på om jag tar mig upp. Det blev ett ganska långt träningspass idag, längre än planerat.

Åkte till gymmet direkt efter skolan och var kanske där vid halv tre. Till min förvåning kom det ut en lapp när jag skannade in mig med kortet. Hade helt glömt att vi igår planerade att vi skulle gå på bodupump tillsammans. Jag orkade inte åka hem för att bara vänta in passet så jag bestämde mig för att köra det jag hade tänkt och sedan känna efter inför pumpen, om jag hade någon ork kvar.

Sextio minuter på crosstrainern och fyrtio minuter styrka, och efter detta hade jag så ont i benen att dom vek sig när jag gick, ungefär. Men eftersom alla de andra kom och det var ny release på pumpen så tänkte jag att skulle vara med ändå , men bara köra med lite vikter. Jotack, benen skakade när jag gick därifrån, och det gör dom fortfarande om jag böjer på dom. Men där får man väll för att man bara kört kondition på senaste tiden och ingen styrka alls, i princip.

Gjorde mig en blåbärssmoothie och en äggmacka när jag kom hem, det var så väl behövligt eftersom jag inte ätit sen lunch och var hemma vid halv sju kanske.

När det ändå handlade så mycket om träning idag så bjuder jag på en sne och svettig bild, precis som det ska va.

IMG_8501

IMG_3220.jpg

Har pratat ganska länge med Emil ikväll. Som jag saknar honom och som han saknar mig (eller saknar internet)! Han har nämligen nästan inget internet alls, han kan nätt och jämnt skriva sms. De befinner sig i alla fall i Österrike nu, dit åkte de i morse. De möter Österrike både i morgon och på torsdag innan de åker tillbaka till Sverige igen. Vi får väll se om jag får träffa honom då, jag hoppas jag får göra det en liten stund i alla fall.

Nu ska jag försöka ta mig till tandborsten. Vet inte hur det ska gå att träna i morgon men det är väll bara att bita ihop! Hoppas ni haft en bra dag, god natt!