Lika olika

Mina dagar ser ungefär likadana ut här uppe. Lika tråkiga och lika roliga. Idag har jag i alla fall varit på en liten shoppingtur, men den var väldigt liten. Mitt egentliga mål var att åka in till stan till CK-gallerian för att köpa tights och puder, för det behövde jag. Men det blev ett par byxor och en sak till Emil också. Byxorna är från Twilfit, bara ett par supersköna svarta lite vidare mjukisbyxor, perfekt att ha hemma eller gå promenader i, jag älskar dom. Vad jag har köpt till Emil kan jag inte tala om förens jag har gett det till honom, så det får ni se lite längre fram. Den kommer i alla fall från en av våra favoritaffärer för killar här uppe, The Local Store.

IMG_3263

Det blev ett konditionspass och lite styrka efter skolan idag också, trotts den fruktansvärda träningsvärken, men jag kände att jag behövde röra mig lite för att inte bli allt för stel.

Nu ska jag snart plocka upp en av tjejerna från laget i Skellefteå och sedan ska vi åka till en annan tjej och titta på Österrike-Sverige. Det är ju inte så roliga matcher, just träningsmatcher med landslaget, men det är ju roligt att vi tjejer kan träffas och umgås under tiden i alla fall. Ha en trevlig kväll!