Konsert

Det har varit en så rolig dag! Konserten gick superbra och alla var jätteduktiga, det känns att vi spelar ihop länge nu för vi är mer samspelta och anpassningsbara, det är lite tråkigt att det är så kort tid kvar bara.

IMG_3320

DSC_0299

Det blev ingen träning idag, som jag redan hade förstått. Vi repade hela dagen och hade bara någon timme för middag ledigt, så jag stannade på skolan tills konserten var klar.

Nu har jag nyss kommit hem och ska försöka packa lite så att jag kan åka hem till Ånge direkt efter skolan i morgon. Två veckor blir jag hemma och jag vet inte hur jag ska bära mig åt med kläder och övrigt. Jag kommer troligtvis vara i Stockholm en del av lovet också. Om Emil spelar i Södertälje med landslaget så åker jag nog ner för att se det, samtidigt som Emil troligtvis blir ledig från lördag till tisdag efter det, och då stannar vi tills han ska tillbaka igen, om det blir så. Slutsatsen av detta blir att jag förmodligen kommer att ha med mig tre-fyra väskor hem, men det gör ju inte så mycket när jag har bil, då kan jag ju ha med mig hur mycket och vad jag vill.

Emil kommer förresten också att åka hem till Ånge i morgon, det var inte tanken från början så jag är väldigt glad över detta! Då får vi 5 dagar tillsammans i Ånge också innan han ska tillbaka igen. Förhoppningsvis kan vi även få tid till att se lägenheten (igen) så att Emil också kan få följa med.

Nu ska jag ta tag i det här, kanske städa undan lite också! Go´kväll!