Ny dag och näst sista dagen

Uppe med tuppen och redo att åka till skolan i vanlig tid. När jag hade satt på mig jackan och skorna fick jag ett meddelande om att vår lärare är sjuk, så första lektionen är inställ. Och nu sitter jag här. Vi har konsert idag så jag har övar lite på låtar, stämmor och texter, det ska bli roligt och det kanske kommer något litet videoklipp senare, i alla fall bilder.

IMG_8520

Emil ringde mig inatt när de var klara och berättade lite om matchen. Han skadade sig igår, han fick en tackling så att hans käke låste sig men jag tror inte att det var någon fara med honom. Han skulle avvakta och se om han fick huvudvärk till idag, för då får han inte spela. Matchen idag spelas under vår konsert men jag brukar vara smidig med ipaden så jag ändå kan titta lite. Nu ska jag strax åka, till dagens andra lektion och jag kommer nog inte hem förens vid tio-elva ikväll. Ska försöka hinna in till stan och träna mellan skolan och konserten så jag har tagit med mig det jag behöver, vi får se om jag lyckas med det. Av erfarenhet vet jag att vi brukar vilja repa, så länge och så mycket som möjligt. Hoppas ni får en fin dag nu. kram.