Påsklov

Nu är jag hemma i Ånge. Jag lyckades packa klart igår kväll och fick med mig allting i bilen på morgonen. Så när vi hade haft vår konsert för alla elever, lärare och övriga anställda på skolan åkte jag och en kompis i klassen raka vägen söderut. Hon kommer från Umeå och skulle vara där i helgen så jag fick sällskap en bit i alla fall.

Resan gick jättebra, ganska mycket trafik till en början men det var inga problem att rulla på i min egen hastighet. Var framme runt sju någon gång och åkte direkt till Mittlandia, ett hotel med restaurang här i Ånge. Emil och hans förändrar och bror var redan där och väntade på mig. Vi åt tacos och efter det åkte vi hem. Jättemysigt att få träffa katterna igen, för Emil är det ju första gången sedan i julas så nu kommer vi nog bara spendera resten av kvällen i soffan med dem.

På vägen hem åkte jag in en sväng i Umeå för att köpta lite ansiktsprodukter från Rosenserien, jag glömde min rengöring i Växjö förra gången jag var där så var tvungen att köpa en ny. Passade på att prova en annan sort denna gång. Ansiktskrämen som jag har är lite för fet, så även där valde jag att testa en annan som istället är anpassad för normal/oljig hy. Tog en sväng i några andra affärer också, bland annat Brothers. Hittade ett par supersnygga byxor och var tvungen att köpa dem till Emil. Var också in på Peak Preformance och hittade en ursnygg träningströja, som jag bara också var tvungen att köpa, till mig själv.

IMG_3382

IMG_3390

Emil blev superglad över byxorna och han fick även min överraskning från The Local Store, en klocka från Grand Frank, den var inte lika rolig. Han gillade den inte riktigt. Jag kan säga att jag var tveksam själv när jag köpte den, den är lite för mycket för min smak och jag tänkte att den kanske även var lite för vågad för Emil. Men jag kan nog hitta någon annan att ge den till, har tänkt att jag kan ta med den till Östavall idag och se om min bror vill ha den.

Nu ska vi mysa, hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll.