Dopdag

Idag har jag varit till Haverö kyrka och sjungit på ett dop, det gick hur bra som helst. Jag var även och hälsade på mormor, morfar och farfar en liten stund, det är ju så väldigt sällan som jag tar mig till kyrkan de gånger jag väl är hemma, det är nästan aldrig.

Jag sjöng två sånger, Kärleksvisan med Sarah Dawn Finer och Vart du än går med Niklas Strömstedt. Har lagt upp två videor här med det är väldigt dålig kvalité på bilden eftersom de är filmade från så långt håll. I den andra filmen skriker den lilla flickan som döptes i ett litet tag, men det är sånt som händer på dop.

Vaknade tidigt i morse men låg kvar länge eftersom Emil, till skillnad från mig tycker om att sova länge på morgnarna. Det visade sig dock att han är förkyld och har varit det hela dagen (det kommer inte i perioder för honom utan han har timmar då han blir riktigt dålig, och sen går det över) så han har nu sovit från morgon till kväll. Vi ska väll kanske försöka gå ner och göra de andra lite sällskap en stund nu under kvällen och sen hoppas jag att han mår bättre i morgon, men det brukar han göra dagen efter.

Ha en bra lördag!