Söndag

Idag har det varit en ganska lat dag, lat men underbar och så ska det vara någon gång då och då. Jag har i alla fall varit och tränat på Moove här i Ånge så jag tycker absolut att jag kan sitta i soffan resten av dagen! Åt en bra frukost i morse och sedan gick jag och tränade, idag i min nya tröja. Superskön och supersnygg, jag bjuder på mig själv som model för att visa den, visst är den lite väl öppen för mig än så länge men va tusan, jag gillar den.

IMG_3393

Vi har bara myst och umgåtts hela dagen, med familjen men framförallt med katterna. Vill aldrig åka ifrån dem igen… men snart har vi dom för gott, förhoppningsvis en lång tid framöver i alla fall.

IMG_0206

IMG_0201

IMG_0281

Det är inte så lätt att vara innekatt när alla andra får vara ute och leka. Men de har det nog ganska bra ändå. Släpper man ut dem så springer de bara in och gömmer sig igen så jag tror innelivet är helt okej för dem.

Nu ligger vi i sängen och ska börja titta på The Notebook, Emil har aldrig sett den men det blir nog min tredje eller fjärde gång. Kan se den hur många gånger som helst för att den är så fin.

God natt och sov gott!