Sagan om ringen med mera

Idag hade vi faktiskt planerat en lika slapp dag som igår. Vi hade tidigare tänkt att åka till Sundsvall så att Emil också skulle få se lägenheten men när vi vaknade vid sju så kändes det bara stressigt, vi bestämde att vi ska ta det senare när hockeyn är slut. Vi somnade om och sov väldigt länge eftersom vi tittade på film så sent (och gjorde av med rätt bra med vätska/tårar) och var vakna ganska länge efter det. Vi låg helt enkelt så så länge att vi tillslut blev hungriga, vilket kanske inte är så bra för Emil som måste äta regelbundet, men ibland är det okej. Någon gång inte allt för ofta får vi fuska.

Väl uppe så åt vi frukost i soffan medan vi tittade på sagan om ringen. Vi ser dem tillsammans ungefär en gång om året, de och Harry Potter-filmerna. Det är bara något som måste göras, och de är ju så himla himla bra!

Vid middagstid åkte vi hem till mina föräldrar i Östavall och åt tacos. Det är så skönt att vara hemma, man behöver inte tänka så mycket på att laga mat för det finns alltid någon som mer än gärna gör det och bjuder oss. Om man får säga så.

Vi tog en sväng förbi farmor på vägen tillbaka till Ånge för att Emil ville hämta några kepsar. Vi har ju just nu alla våra flyttlådor och möbler stående i hennes källare. Så dit är vi ibland, och letar saker, oftast är det vi ska ha längst in också.

Skärmavbild 2017-04-11 kl. 14.14.02

Beställde lite kläder idag, här är några av dem. Plagget jag längtar mest efter är jackan från Max Mara, den på bilden. Den såg så fin ut på hemsidan så jag hoppas den sitter lika bra på mig eller i alla fall nästan lika bra. Jag hoppas också att jag hinner få allt innan jag åker till Stockholm på torsdag, vi får väll se, det är ju på gränsen!

Nu ska vi bara mysa för i morgon kvart i sju åker Emil iväg med landslaget igen, men bara till Södertälje denna gång, som tur är. Trevlig kväll!