Blåser bort

Idag har jag varit så trött. Skjutsade bort Emil till tåget vid halv sju i morse. TRÅKIGT. Sedan åkte jag hem och åt frukost tillsammans med mina fina missar och tittade lite på datorn, till nio kanske, då var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig en stund. Sov till tio och tog sedan en promenad med Emils mamma i ungefär en timme. Mycket uppfriskande men mycket blåsigt! Det har i princip varit storm hela natten och den avtog inte under dagen heller. Men det gick bra, vi fick lite extra skjuts på hemvägen, tack för det!

IMG_0290

IMG_0291

Har varit i Östavall med mamma och pappa hela eftermiddagen och kvällen, jättemysigt! Vi satt väldigt länge och bara pratade och umgicks.

IMG_0292

Jag har nyss pratat med mina två bästa, Emil och Cattis och nu ska jag sova. Hoppas ni får en god natts sömn!