Mot Stockholm

Då sitter vi i bilen påväg söderut och det passade väll alldeles utmärkt det, nu när det börjat snöa i Ånge. Jag har packat med mig alldeles för mycket eller alldeles för lite. Om Emil blir kvar i landslaget blir jag kvar i Stockholm tills på tisdag och får han åka hem (vilket jag hoppas) så åker vi efter matchen på lördag. Så vi får väll se om kläderna räcker eller inte, annars blir det kanske en tur på stan och det är ju inte heller helt fel!

Vi ska bo i vår lägenhet på Södermalm ikväll, den är ju lite liten men vi ska ju bara sova och då spelar det inte så stor roll. Känner lite obehag att åka ner nu efter det som hände på Drottninggatan, inte för att jag känner att jag är rädd att det ska hända något när vi är där men jag tycker bara att det är lite obehagligt och jag känner tomhet och sorg när jag tänker på det. Men det är kanske inte så konstigt.

Frukost och lunch har bestått av ett mycket vitaminer, jag kände att jag behövde det idag om jag nu ska kunna hålla mig vaken under bilresan. Men längtar redan till middagen, jag blir alltid hungrig tidigare då jag äter frukt och fiberhavregryn till frukost. Men vi ska stanna och äta middag på nervägen så jag får hålla ut tills dess.

Nu hoppas jag på en lugn resa ner och lite trafik, men vi färdas ju definitivt i rätt riktning, med tanke på fjällfolket. Ha en trevlig dag och ta det lugnt om ni ska ut och köra bil!