Sädermalm

Nu sitter vi då i bilen, igen, påväg ut till Scaniarinken för att se Emil spela. Mindre nöjd är jag över att det precis börjat snöa, även här i Stockholm. Så nu funderar jag inte lika mycket över om jag packat för lite eller för mycket, nu har jag nog också packat för kallt… Jaja, vill man vara fin får man lida pin, eller något liknande.

Vi har inte hunnit med så mycket men har ändå varit på en långpromenad runt Hammarbysjöstad och tillbaka. Trots att det blåste kallt så fick vi upp värmen rätt rejält. Det har verkligen hänt så mycket sedan jag promenerade där senast, de måste ha byggt ett tiotal lägenhetshus sedan sist. Otroligt, och Hammarbysjöstad är lika va vackert som vanligt, på sitt sätt, modernt.

Innan vi åkte var vi och åt lunch på en av Emils favoritrestauranger på Folkkungagatan, Thai House Wok, en av mina favoriter också faktiskt. Trevlig personal, lätt att ändra i menyer, snabb tillagning och såklart otroligt gott!

Nu ska jag upp med kartan så att vi hittar rätt, igår hade Emil och jag en del problem när vi skulle ta oss ut. Vi hörs senare!