Hela helgen på en gång

Jag går aldrig tid att skriva när Emil och jag är med varandra, men det kanske är bra. Nu är jag ute och reser igen så nu har jag fyra timmar på mig att få ihop en sammanfattning av de dagar vi varit här i Stockholm.

I lördags blev det bestämt att Emil ska på ännu en landslagssamling så efter matchen åkte vi direkt till lägenheten och där har vi varit nu, tills idag.

Lördagkvällen är rätt snabbt sammanfattad, vi beställde sushi och tittade på film.

På söndagen åt vi frukost i lugn och ro och åkte sedan in till centrum. Vi hade egentligen ingen agenda mer än att gå på NK och kolla på mattan från Layered som vi möjligen skulle köpa. Tur var väll det, för den var inte alls som vi tänkt oss, varken kvalité eller färg. Så mattletandet fortsätter. Vi åt på Tacobar och åkte sedan hem.

På kvällen gick vi ner till Medborgarplatsen och tittade på den nya filmen Kong, helt okej, köpte med oss mat och sedan stannade vi bara hemma. Åter igen en rätt lätt dag att sammanfatta, vi åt och såg film.

Vi tog ju såklart en sväng under körsbärsträden i Kungsträdgården också, det måste man om man är i Stockholm i april.

Så vad gjorde vi igår… absolut ingenting. Vi såg på en hel hög med filmer, åt mat och bara myste. Vi hann med en kort promenad också, men det var allt. Det har blivit rätt ”många” sådana dagar nu på senaste tiden, många är det inte för vi ses så sällan, men under de dagar vi väl träffas då har vi inte så ofta någon lust att hitta på massa saker, vi vill bara umgås och ta det lugnt.

Idag har vi gjort samma sak, eller så länge vi hann innan Emil var tvungen att åka på samling. Vi städade ut lägenheten och myste tills det var dags att åka. Jag har stannat kvar lite längre eftersom mitt tåg går nu vid fem.

Jag kommer till Ånge runt nio någon gång ikväll, ska bli skönt att åter igen få vara med katterna lite innan jag åker till ska till Skellefteå. Nu hoppas jag på en problemfri resa och bra wi-fi, ska se en serie Emil och jag började titta på igår, 13 reasons why. Ha det så bra!