Träningsvärk

Jag har så ont i min bakdelen att jag knappt kan böja mig ner för att ta på mig skorna. Träningprogrammet jag fått ont av gjorde jag idag, strax innan lunch. Jag tar mig nog inte upp i morgon helt enkelt.

Jag har hittat ett rump-/benpass som går att göra både hemma och i gym. Det innehåller 4 olika set (som ska upprepas tre gånger) men 4 övningar i varje set (varje övning har olika reps). När man gjort ett set tre gånger går man vidare till nästa. Otroligt himla jobbigt, men ack så skönt efteråt.

Jag har provat många pass tidigare, men det blir alltid så att jag lyckas hålla igång i någon vecka innan jag tröttnar på det. Att bara gymma tycker jag inte är så roligt eftersom det är så mycket vila, det beror ju såklart på vad man gör, med i de pass jag testat tidigare upprepar man samma övning tre gånger, med vila mellan varje gång innan man går vidare. Och att inte bli svettig under träning är inte min grej.

Detta pass är både roligt och varierande, men även inspirerande i och med att det verkligen känns att det tar bra. Passet fungerar lite som cirkelträning, vilket gör att man får upp andningen, ganska rejält, samtidigt som passet går ut på styrka. Helt perfekt.

Pappa, mamma och jag har pratat lite om att möjligen åka till Sundsvall på lördag och då ska jag köpa mig ett gummiband som jag kan använda när jag tränar ben, som påminner mig om att pressa ut knäna i varje övning som jag gör, eftersom jag har problem med dem sedan tidigare.

Mer än att träna så har jag varit med farmor idag. Började med att handla åt henne innan jag åkte till Östavall. Har varit där hela kvällen, hos farmor fram till middagen och sedan hos mina föräldrar. Det är tråkigt att jag och min bror aldrig är hemma samtidigt men förhoppningsvis får jag träffa honom i helgen, endera här hemma eller så i Sundsvall.

Det blev en bildlös dag idag, får ta igen det i morgon kanske. Nu ska jag sova för jag är helt slut, god natt.