Sundsvall på snabbvisit

Fick ett sms i morse när jag vaknade av en tjej som ville köpa mina golfklubbor, från Gävle, men skulle ha en vän i Sundsvall idag som kunde ta emot dem. Så det var bara att göra sig klar och åka ner. Vi hade lite diskussion igår om att åka till stan med vi bestämde inget, så nu blev det ju enkelt då.

Var nere i stan vid elva någon gång och åkte då först för att lämna ifrån mig klubborna. Jag hämtade sedan upp Filip på skolan och så åkte vi till Tant Anci & Fröken Sara för att äta lunch, samma sallad som alltid och lika gott som vanligt.

IMG_0321

IMG_0318

Efter det tog vi en repa i Birsta, köpte bland annat spotlights till lampan som vi ska bygga. Vi var även in på Stadium och köpte ett träningsgummiband, så nu ska det bli roligt att träna.

Vi tog en sväng förbi hamnen och såg att första etappen av huset vi ska bo i nu har påbörjat inflyttning, kan inte längta mer än jag gör nu! Nästa helg då Emil och jag ses igen ska vi beställa lite mer saker som vi ska ha, kanske en säng och en drinkvagn. Ringde till möbelaffären i Ånge idag för att ändra i soffbeställningen. När jag var in tidigare i veckan valde jag lösa ryggkuddar men nu har jag ändrat mig, det blir fasta kuddar.

Åkte hem kring halv fem och kom hem lagom till matchen mot Vitryssland. Nu är det bara en match kvar så får Emil komma hem igen och sen får han förhoppningsvis ”lov”.

Vi har precis ätit och nu ska vi fika lite fruktsallad och glass innan vi ska sova. Ha en bra kväll!

IMG_0327 2.jpg