Blodgivare

Dagen har varit bra. Jag började morgonen med att åka till sjukhuset för att ge blod för andra gången här i Skellefteå. Jag är inte ett så stort fan av nålar men de senaste gångerna har jag inte känt av någonting alls, vilket är rätt behändigt då man är blodgivare. För ett tag sedan så slutade jag med mina vitaminer och jag har inte ätit några värktabletter alls i någon månad nu, för att jag ska kunna ge blod till spädbarn. Jag har alltså uthärdat några tillfällen av smärta så nu hoppas jag verkligen att de kan använda blodet till alla.

Åkte direkt till skolan efter det. Hade bara två lektioner idag, kör och sånglektion. Vi var tre stycken på kören. Nästan hela klassen är borta på sökningar till andra musikskolor och därmed är vi bara ett fåtal kvar. Men det gick bra, vi var en ur varje stämma så det gick att sjunga i alla fall.

Åkte och handlade efter skolan, frukt och ägg, som vanligt. Började känna mig lite dåsig på eftermiddagen och la mig därför och sov någon timme när jag kom hem, innan jag åkte för att byta däck på bilen. Har kört på vinterdäck lite för länge nu så det var skönt att få det överstökat.

IMG_3415

Jag känner att jag åkte mycket idag, men efter jag hade bytt däck åkte jag och tränade. Trettiofem minuter crosstrainer och nästan en och en halv timme ben och rumpa. Väldigt skönt såhär i efterhand.

Har nu ätit och gjort en fruktsallad på en del av frukten jag köpte, tänker mig lättare lunchlådor till skolan.

IMG_3430.jpg

Nu ska jag snart sova, är helt slut, och då menar jag verkligen helt slut! Ha en fortsatt bra vecka allesammans.